Deprecated: preg_split(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /domains/lou-vre.nl/DEFAULT/wp-includes/formatting.php on line 3494

Deprecated: preg_split(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /domains/lou-vre.nl/DEFAULT/wp-includes/formatting.php on line 3494

Onze producten zijn gemaakt van 100% bamboe, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Geen massa, maar bijzondere items, met liefde met de hand gemaakt. Producten die een toevoeging zijn in je interieur, gemak geven in je vaak al zo drukke leven en je laten genieten van de mooie dingen.

Producten met een verhaal

Ontstaan door…
…de eerste Corona lockdown in 2020 waarbij we beiden zonder werk kwamen te zitten. Uitgegroeid tot een eigen onderneming waarin we onze liefde en aandacht voor mooie producten, duurzaamheid en passie voor handwerk in kwijt kunnen.

De gezichten achter Funxy…

FUN
ander als creatieveling en maker van de mooie producten
vonne aan de kant van de inkoop, marketing en verkoop

Er is niet veel wat Xander niet kan maken, met twee rechterhanden. Passie en gevoel voor mooie materialen, inzicht en plezier in het bedenken en vervolgens maken van (nieuwe) producten, handwerk in onze loods in Soest. Yvonne kijkt met trots naar alles wat Xander maakt, om er enthousiast mee aan de slag te gaan. Foto’s maken, sfeer creëren, posten op social media, winkels benaderen, verkopen en verzenden.

Ervaar het en vertel het voort.
Liefs Xander en Yvonne

Waar te koop?

Onze Funxy producten zijn o.a verkrijgbaar bij:

  • Bol.com
  • Loods5 Amersfoort ( Euroweg 1, Amersfoort )
  • PASSIE Koken en Wonen ( Soesterbergsestraat 43, Soest )
  • Ambrozijn Kaas, Brood & Wijn ( Dorpstraat 5, Ouderkerk aan de Amstel )
  • De Huiskamer van Driebergen ( Traaij 84B, Driebergen )
  • Primera De Gaard Utrecht ( Troosterhof 12, Utrecht )

 

Bekijk webshop

terug naar overzicht