terug naar overzicht

De Krachtengel

Hoi! Mijn naam is Brigitta en ik ben de gelukkige bruiklener van de prachtige praktijk/ceremonie ruimte op de eerste etage van ’t LOU-vre. Met veel liefde en aandacht is deze ruimte getransformeerd van kantoor naar een warme, veilige en aardse ‘met beide benen op de grond’ plek voor persoonlijke -en spirituele ontwikkeling en heling. Je kunt hier terecht voor het maken van een prachtige innerlijke reis door deel te nemen aan een ceremonie met Magische truffels.

Hoe we in het leven staan wordt voor een groot deel bepaald door gedachten en overtuigingen, vaak ontstaan in je jonge jaren en gedurende je leven gevoed door allerlei ervaringen en belevenissen. Deze lopen soms als bewuste, maar veel vaker als onbewuste rode draad door je leven en hebben invloed op keuzes die je maakt en beslissingen die je neemt.

In het dagelijkse leven kom je er vaak niet bij, je hebt een beschermingsmechanisme ontwikkeld die je weghoudt van oude pijn en trauma’s en daar is de overtuiging uit ontstaan dat je nu eenmaal zo bént. Deelnemen aan een ceremonie met Magische Truffels kan jou helpen om hier anders naar te kijken.

De Magische Truffel bevat de psychoactieve stof psilocybine en is een krachtig en liefdevol plantmedicijn. Het gebruik van truffels in de veilige en geborgen setting die ik je bied is een inzicht-gevende en helende ervaring die goed past in processen van heling, persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en spirituele groei. Het gebruik van truffels is in Nederland legaal.

Je leert jezelf in een truffelceremonie op een dieper en werkelijker niveau kennen. Na inname ga je op reis in jezelf, voorbij je mind naar de diepere lagen van bewustzijn. De truffels helpen jou om het licht te laten schijnen op oude pijn en op thema’s en vraagstukken in het NU en brengen heling en inzichten die jou dichter bij de kern brengen van wie jij werkelijk bent. De door jou zorgvuldig opgebouwde beschermings- en verdedigingsmechanismen houden in deze staat van bewustzijn geen stand. Dat maakt dat je onzekerheden, angsten en oude pijn kunt aankijken en je gedachten en overtuigingen kunt toetsen op waarheid. Je wordt je bewust van je gedachtestromen en de verschillende commentatoren in je hoofd en kunt deze vaak helder en vanuit een totaal ander perspectief bekijken dan je altijd doet. Er ontstaat ruimte voor heel eerlijk onderzoek wat zal bijdragen aan vergeven, helen, loslaten, diepe vreugde en transformatie. Laagje voor laagje afpellend herinner jij je wie jij in de kern altijd nog bent, met alle perfecte imperfectie wat jou een uniek mens maakt.

Aan een groepsceremonie kunnen maximaal 4 personen deelnemen. Bij binnenkomst om 10 uur maken we eerst uitgebreid kennis met elkaar. Ik vertel nog een en ander over de ceremonie en er is ruimte om vragen te stellen. We bereiden samen de truffels met ieder zijn eigen afgestemde dosering en dan zal de ceremonie starten.

De reis duurt tussen de 3,5 / 6 uur, dat is bij iedereen anders. Respectvol naar elkaar ronden we de reis gezamenlijk af in de ceremonieruimte. Na de ceremonie strijken we neer in de fijne leefruimte en begin je gelijk met een stukje integreren van inzichten door het praten met elkaar en het delen van je ervaring terwijl we genieten van een heerlijke maaltijd en ander lekkers. Pas als je eraan toe bent nemen we afscheid van elkaar, gemiddeld is dat ergens tussen 19.00 en 22.00.

In de ceremonie zal ik wanneer nodig gebruik maken van klankschalen. Net zoals de psilocybine een soort chaos creëren in je hersenen, de boel een beetje opschudden en er hierdoor ruimte ontstaat voor nieuwe verbindingen kunnen klankschalen daarin ondersteunen door hun klank en de trilling. Je bestaat voor een groot deel uit water, elke cel in je lijf is daarmee gevuld. Onverwerkt trauma zet zich ook vast in je lichaam en door deze blokkades stroomt het niet vrij in je lijf wat zich kan uiten in fysieke klachten zoals bijvoorbeeld rugpijn. Ik geniet zelf altijd enorm van de helende werking van klankschalen, tijdens een ceremonie in combinatie met de truffels en daarbuiten.

Voel je bij het lezen van deze tekst ergens in je lijf een kriebel? Dan is het misschien wel de bedoeling dat je gaat onderzoeken en vooral voelen of je zou willen deelnemen. Bel of app me op 06 40741836, dan stuur ik je de agenda met geplande ceremonies en nog meer uitgebreide informatie. Je kunt ook mailen naar brigitta@dekeukenengel.com.

Voor je kunt deelnemen is er eerst een check op medische zaken. In de meeste gevallen is deelnemen 100% veilig maar er zijn een paar uitzonderingen.

Om deel te nemen moet je 18 jaar of ouder zijn. Deelname aan een groepsceremonie is 175 euro per persoon, en voor studenten 120 euro. Liever een privéceremonie, alleen (225 euro) of tot 4 personen? Dat kan, dan spreken we samen een datum en tijd af.

Ben je nieuwsgierig en wil je meer info? Bel/app me gerust op 06 40741836 of stuur een mail naar brigitta@dekeukenengel.com

Ook kun je me vinden op Social Media:
Facebook: De Krachtengel
Instagram : Krachtengel

Bekijk website

terug naar overzicht