terug naar overzicht

SOYZ & metharteliefs

Mensen kennen wellicht mijn kralenkeycord, een stylish en handig item om je sleutels of telefoon om te hangen of makkelijk uit je tas te vissen. Of de dagelijkse plaatjes die ik op Instagram post met vooral veel bloemen.

Bloemen van betekenis
In ’t LOU-vre Soest wil ik mijn creatieve passies verbinden en ook een concept uitwerken waar ik al langer mee bezig ben. Namelijk een blijvende herinnering maken van bloemen van betekenis. Zoals bijvoorbeeld bloemen bij rouw, maar ook feestelijke bloemen bij trouwen of een speciale verjaardag. Deze bloemen verwerk ik in een persoonlijk aandenken samen met de opdrachtgever, maar je kunt het ook uit handen geven.

Workshops / woonadvies / sfeerstyling
Ik zal ook diverse types workshops geven. Bijvoorbeeld leuke woonhangers met kralen en/of droogbloemen of een moodboard voor je interieur. Want ik wil mensen helpen hun creativiteit te prikkelen. Geef je dit liever uit handen, dan hoop ik mensen van dienst te zijn met woonadvies. Als sfeerstylist hou ik me graag bezig om een fijne plek te creëren met een persoonlijk tijdloos karakter.

Unieke cadeaus
Tot slot verkoop ik unieke creatieve cadeaus zoals handgegraveerde borrelplanken, sleutelkettingen en woonitems, vintage vaasjes, droogbloemenboeketten, DIY pakketten en lieve brievenbuspost van metharteliefs, een initiatief dat ik samen met Jacqueline Drop ben gestart. Zij is onlangs de bijzondere uitvaartonderneming Hiernumaals gestart met Tamara Donkervoort, ook te vinden in ’t LOU-vre.

Een heel verhaal en veel plannen :)) Ik ben blij deel uit te kunnen maken van ’t LOU-vre Soest en verheug me op samenwerkingen, verbinding en mooie ontmoetingen in en om deze creatieve broedplaats. Stap gerust eens binnen, je vind me in de Windhond. Van harte welkom!

Yzette van Kooy
info@soyz.nl
0629454227

SOYZ
instagram / facebook / pinterest @soyznl

Bekijk website


Metharteliefs
instagram / facebook @metharteliefs

Bekijk website

terug naar overzicht