terug naar overzicht

Staal & kunst

Na de opleiding aan het Grafisch lyceum, richting vormgeven/dtp, ben ik een aantal jaar werkzaam geweest bij een reclame studio in Amsterdam als handletteraar.

Naderhand ben ik de horeca ingerold omdat het 9-5 leven mij niet aansprak en ik de interactie met mensen om mij heen miste.

Uiteindelijk toch de penseel weer opgepakt (bloed kruipt waar het niet gaan kan😉) en ben me gaan specialiseren in muurschilderingen, portretten en vrij werk.

Mijn vrije werk is vaak figuratief met een voorkeur naar gezichten en mensen, waarbij de emoties subtiel of juist expressief benadrukt worden. Dit in samenhang met grote schilderdoeken en krachtige kleuren met gebruik van acrylverf en diverse materialen, waardoor er een bepaalde spanning ontstaat.

Sinds 2019 heeft heb ik het bedrijf Staal & Kunst opgericht en maak nu vaak grote schilderijen (abstract) in opdracht, in combinatie met een stalen frame of lijst, wat het kunstwerk nog meer tot zijn recht laat komen.

Uitermate geschikt voor in uw woning of kantoor en de kleuren en het formaat aangepast op de interieurstyling.

Ook maak ik portretten in opdracht van mens en dier en geeft schildercursus ( acryl en mixed media) en diverse workshops.

Bekijk website

terug naar overzicht