Te huur

agenda Lou-vre

Ateliers/Studio’s

De voormalige bankkantoortjes zijn nu studio’s en ateliers voor creatieve ondernemers/kunstenaars/start ups. Momenteel zijn alle ruimtes verhuurd. Mocht je interesse hebben meld je dan aan voor de wachtlijst. De huur is laag. In ruil daarvoor wordt er van je verwacht dat je je actief inzet voor de sociale/maatschappelijke activiteiten in ’t LOU-vre.

Flexwerken

Zoek je af en toe even een andere plek om je laptop open te klappen in combinatie met lekkere koffie? We hebben diverse fijne werkplekken waar je zo kunt aanschuiven. Wil je een dag(deel) in een gesloten ruimte werken, neem dan contact op met Myrna.

Jouw product in de etalage?

’t LOU-vre ligt op een A-locatie in hartje Soest. Veel voorbijgangers werpen een blik op de etalages. We hebben kastruimte te huur waar je jouw product kunt laten zien aan een groot publiek. We hebben een voorkeur voor handgemaakte, creatieve producten van lokale kleine ondernemers die bijvoorbeeld een webshop hebben. Informeer naar de mogelijkheden.

Optreden / markt / vergadering / presentatie / teambuilding

’t LOU-vre is er voor iedereen en wil een creatieve verbindingsplek zijn voor muzikanten, kunstenaars, thuiswerkers, maar ook grotere bedrijven/instellingen kunnen bij ons terecht voor een toffe plek voor hun vergadering of presentatie. Of laten we samen een mooi programma samenstellen voor creatieve teambuilding!

Prijzen zie onder.

Scroll voor Aanvragen of meer informatie naar  formulier onderaan pagina